BBQ CATERING LIMBURG

Barbecue

Een barbecue is leuk voor iedereen en wereldwijd bekend, toch doen ze het overal net even iets anders. In Amerika noemen ze het zelfs grillen en daar draait het meer om het langzaam garen van vlees. BBQ catering Limburg heeft zich verdiept in allerlei stijlen van barbecueën en wilt je hierover graag meer vertellen. We komen het je graag laten zien of als je het wilt leren, zijn er diverse workshops waar je uit kunt kiezen. Wanneer je een keer een geweldig barbecue feestje wilt organiseren, vergeet dan niet de barbecue catering ook uit te nodigen!

Soorten barbecueën

BBQ catering Limburg is niet zomaar een catering aangezien we niet alleen het eten komen brengen, maar het ook nog eens voor je komen maken. Dit doen we buiten op een echte houtskool barbecue. Je vindt ons verspreid in heel Limburg, maar ook buiten Limburg komen we bij je langs voor een gezellige en lekkere avond. Daarbij heb je ook nog de keuze uit een Limburgse of een Amerikaanse barbecue of Slow Cooking zoals een warm gerookte makreel, gepofte aardappels, kruidensalades en tapenades; of ga je toch liever voor het Romeinse spit waarbij er een heel speenvarken of porchetta kan worden klaar gemaakt voor uw ogen. Terwijl dit lekkers allemaal bereid wordt, zullen er ook allerlei heerlijke bijgerechten worden gemaakt.

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Barbecue leren

We komen niet alleen bij je langs, maar je kunt ook verschillende workshops bij ons komen volgen om zo zelf een specialist in barbecueën te worden. Zo kun je leren hoe je vlees langzaam gaart en leer je smokey chicken wings, warm gerookte zalm, spareribs, hele kalfslende, buikspek, lamsbout of zelfs pulled pork en brisket te maken. Hiermee kun je voortaan een geweldige indruk maken op je gasten voor de barbecue bij jouw of ergens anders. Leren barbecuen is nog nooit zo leuk en uitgebreid geweest. Er is keuze uit een sessie van twee uur, maar je kan ook gaan voor een all-day low & slow sessie.

Barbecue met het bedrijf

Wil je een origineel bedrijfsuitje organiseren? Dan ben je bij BBQ catering Limburg ook aan het juiste adres. Je kunt bij jouw bedrijfsuitje met zijn allen leren barbecuen, tenzij je liever het geheel laat verzorgen door onze barbecue catering. Zelfs een winter barbecue behoort tot een van de mogelijkheden. Zou het niet heerlijk zijn om lekker van de gezellige sfeer van een barbecue te genieten, er daarna heerlijk van te kunnen eten, terwijl je hiervoor zelf helemaal niks te hoeft te doen? Al het eten wordt met zorg en liefde bereid en dit zal je ook proeven in het gerecht, ook mag je ons van alles vragen; we geven je met plezier antwoord terwijl wij jouw barbecue regelen.

Interesse?

Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. Ons adres is: Neerhem 69 6301CE in Valkenburg aan de Geul.
Graag tot ziens bij onze kookstudio in Heerlen!

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php