BBQ CATERING MAASTRICHT

Maak van je barbecue een unieke ervaring

Als jij bij het lezen van het woord BBQ denkt aan halfgare worstjes en aangebrande kipdrumsticks, dan heb je nog nooit een barbecue van Etenschap meegemaakt. Wij verzorgen barbecue catering waarbij alles klopt. Wij verzorgen met onze barbecue catering in Maastricht de heerlijkste gerechten, in een unieke setting. Alles wat we bereiden, doen we namelijk bij jou op locatie. Dan gaat het niet alleen over het speenvarken aan het spit of de gerookte makreel, maar ook de vele bijzondere bijgerechten. Zo krijg je terwijl je aan het genieten bent ook meteen een uniek kijkje in de keuken. Etenschap heeft meerdere verschillende menu’s waar je uit kunt kiezen. Met Etenschap weet je zeker dat jouw barbecue een succes wordt!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Unieke BBQ catering voor Maastricht

Schakel je Etenschap in voor je barbecue, dan gaan jij en je gasten iets unieks beleven. We komen al vroeg op de dag naar je toe, zodat we kunnen beginnen met het langzaam en grondig bereiden van bijvoorbeeld speenvarken en makreel. Als je gasten zijn gearriveerd, dan beginnen we met de bereiding van de bijgerechten. Iedereen is daarbij van harte welkom een kijkje in de keuken te nemen en ons het hemd van het lijf te vragen. Zo wordt onze barbecue bijna meteen een echte barbecue Masterclass! Als je dan onze gerechten hebt geproefd zul je begrijpen hoe een barbecue echt moet smaken!

Interesse in BBQ catering

Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. Ons adres is: Neerhem 69 6301CE in Valkenburg aan de Geul.

Graag tot ziens bij onze kookstudio Nabij Maastricht!

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php