BBQ CATERING VALKENBURG

Een unieke barbecue ervaring met Etenschap

Binnenkort een feestje, en wil je dat opluisteren met een heerlijke barbecue? Op zoek naar de beste BBQ catering voor Valkenburg en omstreken? Neem dan contact op met Etenschap. Wij verzorgen barbecue catering die uniek is. Iedereen kan vlees op een barbecue gooien en hier wat lekkers van maken, maar als je hier Etenschap voor inschakelt krijg je er een unieke ervaring bij. Wij nemen onze tijd voor het zo goed mogelijk bereiden van alle gerechten en vinden het leuk om onze kennis over een goede BBQ te delen met jou en je gasten. Terwijl je aan het genieten bent zul je zo tegelijk leren barbecuen!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

De Live cooking belevenis

Als je Etenschap inschakelt om je barbecue catering te verzorgen, dan weet je zeker dat je iets bijzonders mee gaat maken. Wij koken allerhande stoere gerechten, die we bij jou op locatie komen bereiden. En terwijl het speenvarken aan het spit roostert, of de makreel hangt te roken, gaan we ter plekke aan de slag met onze bijgerechten. Tijdens het koken beantwoorden we met alle plezier de vragen van jou en je gasten, zodat je een uniek kijkje in onze keuken krijgt. Een barbecue van Etenschap is een onvergetelijke ervaring waar we je graag meer over vertellen. Neem dan ook contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Etenschap verzorgt naast een heerlijke barbecue ook kookworkshops, in verschillende thema’s. Denk daarbij bijvoorbeeld aan thema’s als Koken met bier, Koken met whisky, onze Limburgse kookworkshop en een kookworkshop Ruig Italiaans. Op onze website vind je meer informatie over de mogelijkheden die we te bieden hebben.

Interesse?

Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. Ons adres is: Neerhem 69 6301CE in Valkenburg aan de Geul. Graag tot ziens bij onze kookstudio in valkenburg!

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php