BBQ CATERING & OUTDOOR COOKING

Onvergetelijk eten & beleven

BBQ & outdoor catering van Etenschap is een belevenis die je niet snel zult vergeten. Etenschap komt geen eten brengen, wij komen bij jullie koken, op echt vuur en in de buitenlucht. Laat je verleiden door wereldse gerechten van onze houtskool barbecue, tajine & Dutch oven. Omdat de gerechten die we voor jullie bereiden vaak wat tijd nodig hebben maken wij ook ter plekke de bijgerechten voor jullie.

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Etenschap catering  = live cooking

Catering door Etenschap is anders dan de catering die je waarschijnlijk gewend ben. Niet alleen koken wij stoere gerechten voor jullie, we koken en bereiden ze op locatie.

Doordat onze vlees & vis gerechten doorgaans wat langer nodig hebben om te bereiden komen wij al vroeg voor het eten naar jullie toe. Terwijl het speenvarken roosterd of de makreel hangt te roken bereiden wij voor de ogen van jullie gasten de meeste bijgerechten.

Onze standaard menu’s zijn “eenvoudig” maar gemaakt met passie en kwaliteitsproducten, iets wat jullie zeker zullen proeven.

Terwijl wij druk doende zijn met de bereiding zijn jullie natuurlijk welkom om ons het “schort” van het lijf te vragen, echter zodra het eten klaar is komen wij naar jullie toe met de gerechten. Alle gerechten worden namelijk geserveerd in duurzame disposables of op grote houten planken.

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul
css.php