KOKEN MET WHISKY EN BIER WORKSHOP
Koken met whisky en bier
Wanneer je whisky & bier verwerkt in een saus of marinade komen de aroma’s en karakteristieken van een whisky nog meer naar boven. Denk bij deze workshop aan gerechten als:
Rivierkreeften cocktail met single malt whisky saus;
Warm gerookte zalm met nevel van Islay whisky;
Romige pompoensoep met bier;
Livar gebraad met whisky of bier & appelstroop saus;
In whisky gepocheerde peertjes met citroenroomijs;
Trifle van in bier gewelde zuidvruchteh.
Heb je naast honger ook dorst gekregen? Een begeleidend whisky proeverij maakt het geheel af. Bel ons op
+31 648 339 273 of stuur een bericht naar info@etenschap.nl
Graag tot ziens bij kookstudio Etenschap in Valkenburg.
Een kookworkshop volgen?
Samen koken, creëren en genieten! In de kookstudio van Etenschap in Valkenbug, Zuid Limubrg, komt dit allemaal samen. De kookstudio van Etenschap is ingericht met een professionele keuken en een comfotabele eetkamer. De chef helpt jullie bij de bereiding van de verschillende gerechten.
Etenschap heeft een voorliefde voor rough cuisine, oftewel de “ruige keuken”, deze basale kookstijl combineren we zo veel mogelijk met seizoens & streekproducten.
Etenschap ontvangt groepen van 8 tot 125 pers. va. €35,- pp
Bekijk ons volledige aanbod overzicht
