KOOKSTUDIO ZUID LIMBURG

Dé gezelligste kookstudio van Zuid-Limburg

Ben je opzoek naar een geschikte kookstudio in Zuid-Limburg om je culinaire vaardigheden naar een geheel nieuw niveau te brengen? Komt hiervoor snel naar Kookstudio Etenschap in a.d. Valkenburg aan de Geul, heerlen, Landgraaf, Maastricht & Wijlre. Onze professionele chef zal je tijdens een van onze uitgebreide kookworkshop voorzien van de nodige kennis die nodig is om een breed scala aan lekkernijen te bereiden. Wil je liever een echt Limburgs gerecht op tafel zetten? Ook dit kan je bij Etenschap makkelijk in een van onze kookworkshops leren. Informeer snel naar de verschillende mogelijkheden die wij je te bieden hebben.

Schrijf je vandaag nog in!

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze uitgebreide kookworkshops. Als je je aanmeld voor een van onze workshops dan hoeft je niet lang te wachten totdat je kunt beginnen met koken. Het enigste wat voorafgaat is het bespreken van de verschillende gerechten die de groep gaat bereiden. Hierna wordt de groep verdeelt in kleine team. In teamverband zal je de meest uiteenlopende gerechten gaan klaar maken, tevens draag je als team de verantwoordelijkheid om jullie gerecht op tijd af te hebben en natuurlijk of dit lekker smaakt! Wanneer elk team klaar is met koken zal plaats genomen worden in onze gezellige eetkamer. Hierin zulen we samen met de andere team genieten van de gemaakte gerechten. Dit gaat natuurlijk gepaard met een lekkere borrel!

Op z’n Amerikaans leren barbecueën

Als men aan een barbecue denkt, dan wordt er al snel gedacht aan stukken vlees die liggen te garen boven gloeiende kolen. Dit is voor een groot deel waar, echter komt er meer bij kijken om die unieke smaak aan je vlees of vis te krijgen. In onze uitgebreide barbecue workshop leert je de kneepjes van het vak kennen. Schrijf je vandaag nog in voor een van onze luxe barbecue workshops!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Begint je al trek te krijgen?

Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. Ons adres is: Neerhem 61 6301CE in Valkenburg aan de Geul.
Graag tot ziens bij onze kookstudio in Zuid-Limburg!

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php