KOOKWORKSHOP ZUID LIMBURG

Een gezellige kookworkshop in Zuid-Limburg volgen

Opzoek naar een leerzame en gezellige kookworkshop in Zuid-Limburg? Hiervoor ben je bij Etenschap in o.a. Valkenburg aan de Geul, Maastricht, heerlen, Wijlre & Landgraaf aan het juiste adres. In onze uitgebreide keuken worden al je culinaire dromen werkelijkheid, bovendien krijgt je tips en tricks van onze professionele chef. Van uitgebreide kookworkshops tot de ideale vergaderruimte, Etenschap biedt het allemaal. Wil je meer informatie over onze kookworkshops? Kijk dan snel verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Verbreedt je culinaire kennis vandaag nog

Wil je je kennis in het koken verder verbrede? Of wil je meer kennis opdoen in het bereiden van verschillende Limburgse streekgerechten? Schrijf je dan snel in voor een uitgebreide kookworkshop van Etenschap. Je staat binnen no-time al uitgebreid te koken in onze professioneel keuken, hierbij zal onze ervaren chef je bij het gehele proces begeleiden. Met de gehele groep zal voorafgaand aan het koken de verschillende gerechten besproken worden, nadat de individuele gerechten besproken zijn wordt de hele groep in diverse teams opgedeeld. Elk team is dan ook zelf verantwoordelijk voor het op tijd bereiden van hun gerecht. Eenmaal klaar met koken zal de groep gezellig bijeenkomen in onze eetkamer, hier komen dan ook de gerechten een voor een binnen. Met de gehele groep wordt er genoten van de verschillende gerechten die deze dag bereidt zijn geworden, natuurlijk onder het genot van een lekker drankje.

Kennis maken van Limburgse streekgerechten

Wanneer je aan Zuid-Limburg denkt dat denk je al snel aan Heuvels. Maar waar Limburg ook bekent om staat is een breed scala aan lekkere streekproducten en gerechten. De chefs van etenschap begeleiden je zorgvuldig naar het aanleren van het bereiden van diverse Limburgse gerechten. Al binnen één dag leer je het bereiden van lekkere Limburgse gerechten. Om snel bourgondisch te leren koken kom je naar een kookworkshop van Etenschap. Naast diverse kookworkshops die wij te bieden hebben bestaat er ook de mogelijkheid om je kennis uit te breiden met diverse streekgerechten. Wil je op een geheel bourgondische manier opnieuw kennis maken met Limburg? Neem dan snel contact met ons op.

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Klaar om te starten met een van onze workshops?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. Ons adres is: Neerhem 61 6301CE in Valkenburg aan de Geul. Graag tot ziens bij onze kookworkshop in Zuid-Limburg!

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php