LIMBURGSE KOOKWORKSHOP

Bourgondisch koken op z’n Limburgs

“Het is een kwestie van geduld. Rustig wachten op de dag dat heel Holland Limburgs kookt.” Klinkt dit bekend in de oren? Dat is niet voor niets, Limburg is buitengewoon lekker! Limburgs is een rijke, bourgondische provincie die vele smaken, streekproducten en gerechten kent. Wil jij bourgondisch Limburg (her)ontdekken?

Streekproducten en streekgerechten

Tijdens de Limburgse kookworkshop bij kookstudio Etenschap in Valkenburg kookt u typisch Limburgse gerechten met streekproducten. Natuurlijk hebben alle gerechten het ruige randje van Etenschap.

Denk bij een uitgebreid menu aan een eigenwijs mosterdsoepje gevolgd door een delicaat stukje balkenbrei met appel en spek. We maken ook onze versie van tête de veaux met Strokalfsvlees en een stukje zacht gegaard Livar buikspek. Natuurlijk sluiten we af met zelfgebakken Limburgse vlaai met fruit van het seizoen.

Begin je al trek te krijgen? Bel ons op +31 648 339 273 of stuur een bericht naat info@etenschap.nl
Graag tot ziens bij kookstudio Etenschap in Valkenburg.

Een kookworkshop volgen?

Samen koken, creëren en genieten! In de kookstudio van Etenschap in Valkenbug, Zuid Limubrg, komt dit allemaal samen. De kookstudio van Etenschap is ingericht met een professionele keuken en een comfotabele eetkamer. De chef helpt jullie bij de bereiding van de verschillende gerechten.

Etenschap heeft een voorliefde voor rough cuisine, oftewel de “ruige keuken”, deze basale kookstijl combineren we zo veel mogelijk met seizoens & streekproducten.

Etenschap ontvangt groepen van 8 tot 125 pers. va. €35,- pp

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.
+31 6 48 33 92 73
info@etenschap.nl
Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php