Werkwijze

Waar je ons ook voor boekt, wij bieden altijd maatwerkoplossingen met kwaliteit en oog voor detail. Op onze aanbod pagina vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden Etenschap allemaal biedt. Heb je interesse in een kookworkshop, catering, vergadering of andere event met Etenschap? Neem contact met ons op en we kunnen alle mogelijkheden in detail bespreken.

KOOKWORKSHOP

Een kookworkshop bij Etenschap draait om lekker samen koken en genieten. Gezelligheid en lekker eten staan voorop. Dit bereiken we o.a. door gebruik te maken van kwaliteitsingrediënten, ervaren personeel en natuurlijk onze unieke kookstudio met professionele open keuken in Klimmen.

We koken bij Etenschap lekkere, inspirerende & stoere gerechten. Niet te ingewikkeld, met in het achterhoofd dat jullie ze thuis ook nog eens na kunnen maken en hiervan kunnen genieten.

In de voorbereiding naar een kookworkshop bespreken we met de organisator de menukeuze, aanvangstijd, dranken keuze en dieetwensen. Aanvullende wensen zijn uiteraard ook altijd bespreekbaar.

Bij aankomst in onze kookstudio worden jullie ontvangen met een royale amuse. De ingrediënten en recepten liggen voor jullie klaar in de keuken. Na een korte introductie en uitleg gaan jullie gezamenlijk aan de slag in onze professionele keuken.

Zodra de “mise en place” klaar is starten we samen met het serveren van de gerechten en genieten samen van al het lekkers wat jullie gekookt hebben.

Voorbeeld programma 3 gangen:

18:00 Ontvangst met amuse en uitleg
18:30 Start koken mise en place
20:00 Serveren voorgerecht
20:30 Serveren hoofdgerecht
21:00 Serveren dessert
21:30 Koffie/thee met een chocolaatje
22:00 Einde

In de dagen na afloop ontvangen jullie van ons de recepten nogmaals digitaal per email.

CATERING

Etenschap BBQ catering is een unieke culinaire belevenis. We verwennen jullie graag met onze lekkernijen op jullie locatie maar ook in onze kookstudio.

Shared diner & walking diner

Wanneer je Etenschap BBQ catering besteld sta je niet in een lange rij voor een buffet, wij serveren de gerechten aan jou en je gasten uit. We serveren de gerechten op grote houten planken per tafel uit. Op de tafels staan borden en bestek om zelf op te scheppen (shared dining). Andere gerechten serveren we in walking dinner vorm waarbij we kleine bordjes en gerechtjes per persoon aan jullie uitserveren.

Op onze aanbod pagina vind je haast alle mogelijkheden die we te bieden hebben. Natuurlijk bepalen we het uiteindelijke menu samen en stemmen wij dit af op jullie smaak en eventuele dieetwensen.

Etenschap is altijd inclusief:

  • Live BBQ cooking door onze pit masters
  • Altijd ruim voldoende eten
  • Uitserveren van de gerechten in shared dining of walking dinner vorm
  • Duurzaam disposable servies, bestek en servetten
  • Een ultieme BBQ beleving die je niet snel zult vergeten.

Heb je een vraag? Kom maar op!

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php