BBQ CATERING HEERLEN

De unieke BBQ-beleving van Etenschap

Een barbecue kan zoveel meer zijn dan alleen maar een paar worstjes en kippepootjes op een grill. Als je Etenschap jouw barbecue laat verzorgen, dan weet je zeker dat je daarmee een unieke eetbelevenis in huis haalt. Onze BBQ-experts weten namelijk precies hoe je vlees zo bereidt dat de smaak helemaal perfect wordt. En niet alleen het vlees, ook de bijgerechten die wij voor je maken zijn heerlijk. Maar het gaat bij Etenschap niet alleen maar om de smaak van onze barbecue catering, we willen er ook een bijzondere gelegenheid van maken. Terwijl het vlees roostert aan het spit, bereiden we ter plekke alle bijgerechten. Zo krijg je een uniek kijkje in onze keuken, waarbij je ons alles mag vragen over de geheimen van een goede BBQ. Zo wordt elke BBQ die wij verzorgen praktisch een echte BBQ-masterclass!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

De zalige BBQ-menu’s van Etenschap

Als wij met onze BBQ catering naar Heerlen komen, dan staat jou en je gasten echt iets bijzonders te wachten. We hebben vier bijzondere menu’s voor je klaarstaan. Neem bijvoorbeeld onze speciale Limburgse BBQ. Die bestaat onder andere uit onze Mega Lim-Burger, een hamburger waar je U tegen zegt. Maar we kunnen bij dit barbecue menu ook zorgen voor een Livar Ribeye, die we serveren met onze bier- & appelstroop saus. Je kunt ook kiezen voor onze Amerikaanse BBQ, met bijvoorbeeld spareribs die we 5 tot 6 uur op de smoker laten liggen voor de ultieme smaak. Bij onze Slow Cooking BBQ nemen we onze rookoven, tajones en Dutch oven mee. Hiermee bereiden we een BBQ die zijn gelijke niet kent. Tot slot is er nog een Romeins spit, waar we een speenvarken of Torchetta op bereiden tot deze helemaal perfect is.

Professionele BBQ catering voor Heerlen

Meer weten over onze unieke barbecue catering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden die Etenschap je te bieden heeft. Samen met jou nemen we je wensen door. Al onze menu’s kun je namelijk helemaal aan je wensen aanpassen. Zo maken we van jouw barbecue een belevenis die je niet snel zult vergeten. Kijk eens op onze website voor meer informatie. Alle menu’s staan hier tot in detail op beschreven. Je vindt hier ook informatie over onze Kookworkshops, alsmede de zakelijke mogelijkheden die Etenschap te bieden heeft.

Interesse?

Neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. Ons adres is: Neerhem 69 6301CE in Valkenburg aan de Geul.

Graag tot ziens bij onze kookstudio in Heerlen!

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul
css.php