BBQ WORKSHOP

Etenschap is gespecialiseerd in ECHT barbecueën

Met onze Monolith egg’s en offset smoker gaan wij heuse BBQ avonturen aan. Of jullie een workshop van twee uur na een vruchtbare meeting willen of een all-day low & slow sessie, wij zijn overal voor in!

Barbecue & grillen

Wat wij in Nederland barbecue noemen, noemt een Amerikaan grillen. Barbecue is volgens hen het langzaam garen van vlees of vis op de indirecte hitte van houtskool of hout. Wil jij leren hoe dit werkt? Of is een boven houtskool gegrild steak meer jouw ding?

Gedurende de BBQ workshop bij kookstudio Etenschap in Valkenburg maken jullie gezamenlijk verschillende BBQ gerechten op onze Monolith eggs & smokers, jullie krijgen tekst en uitleg over “the American way” van barbecue & grillen boven echt vuur. Daarnaast laten we je ook zien dat niet alleen vlees op de BBQ kan: ook vis, groenten en desserts.

Tijdens de BBQ workshops van kookstudio Etenschap maken we bijvoorbeeld:

  • Warm gerookte zalm;
  • Beercan chicken;
  • Runder picanha, longhaas of inside skirt;
  • Beef brisket;
  • Pulled pork;
  • St. louis spare ribs
  • Desserts;
  • en nog veel meer….

Begin je al trek te krijgen? Bel ons op +31 648 339 273 of stuur een bericht naar info@etenschap.nl Wij maken graag een passend voorstel voor jullie. Graag tot ziens bij kookstudio Etenschap in o.a. Valkenburg.

Een kookworkshop volgen?

Samen koken, creëren en genieten! In de kookstudio van Etenschap in Klimmen, nabij Valkenbug, Zuid Limburg, komt dit allemaal samen. De kookstudio van Etenschap is ingericht met een professionele keuken en een comfotabele eetkamer. De chef helpt jullie bij de bereiding van de verschillende gerechten.

Etenschap heeft een voorliefde voor rough cuisine, oftewel de “ruige keuken”, deze basale kookstijl combineren we zo veel mogelijk met seizoens & streekproducten.

Etenschap ontvangt groepen van 8 tot 125 pers. va. €35,- pp

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php