Dat we bij Etenschap een voorliefde hebben voor de Amerikaanse keuken was je wellicht al opgevallen. Des te meer reden om een soul food workshop te gaan geven. Onze “guilty pleasures” uit de Amerikaanse keuken, nu in onze nieuwe USA classics workshop. Beef burgers, cheesecake, mac ‘n cheese en nog veel meer! Zoals altijd, niet te moeilijk, inspirerend en met onze eigen twist.

Tijdens de Amerikaanse klassiekers workshop van Kookstudio Etenschap in Valkenburg a/d Geul delen we met jullie het culinaire warme gevoel dat wij beleefd hebben in de VS. We bereiden samen stuk voor stuk Amerikaanse klassiekers. Natuurlijk genieten we samen van al het lekkers en ontvang je naderhand van ons de recepten om de gerechten nog eens thuis te maken.

Voorbeeld gerechten:

• New Orleans – gumbo
• New England – mac & cheese
• Buffalo – hotwings
• Texas – pure beef burger
• Philly – cheese steak sandwich
• New York  – cheesecake
• Washington – cinnamon rolls

Meer info? Kijk op onze aanbod pagina.

 

 

 

css.php