BORRELEN

Iets te vieren? Bedrijfsuitje?

In de keuken is het altijd het gezelligst!

Onze keuken en eetkamer zijn uitermate geschikt voor een borrel of klein feest. Wij ontvangen jullie graag vanaf 30 tot 125 personen. Tijdens een borrel bij Kookstudio Etenschap heb je voortdurend zicht op het “keukenvuur” waar wij ervoor zorgen dat jullie niets te kort komen.

Borrel: all inclusive

Een borrel bij ETENSCHAP is all-inclusive zodat je nooit achteraf voor verrasingen komt te staan.

Tijdens een borrel schenken wij GULPENER bier, onze FRESCOBALDI huiswijn & frisdranken. Natuurlijk zorgen wij ook voor stoere bites die gedurende de borrel rondgbracht worden.

VOORBEELD BORREL MENU (2 uur | €29,- pp):

  • 2 uur borrelen (fris, huiswijn, pils)

  • Kaas en charcuterie plankjes met desembrood

  • Min broodjes bourgondische bitterbal

  • Mini pita pulled pork met BBQ sauce en coleslaw

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Borrel & kookworkshop combineren?

Op zoek naar een leuke informele activiteit voor grotere gezelschappen? Combineer onze kookworkhop met een borrel & maak heerlijk borrelhappen in een ontspannen sfeer.

Tijdens de borrel-workshop zullen jullie in teams, om beurten, in de keuken duiken en allemaal een eigen borrelhap maken voor het hele gezelschap. De gerechten die we samen maken zijn puur en eenvoudig waardoor je per team maximaal 30-45 minuten in de keuken staat. Prijs voor 2 uur va. €29,- pp bij 30 tot 125 personen

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php