KOKEN MET WHISKY EN BIER WORKSHOP

Door bier & whisky te gebruiken in de keuken gaat een geheel nieuw pallet aan smaken voor je open. Houd je niet van bier en of whisky, dat wil nog niet zeggen dat je de smaak niet kunt waarderen in je eten. Whisky’s varieren enorm in smaak per soort, sommige zijn rokerig anderen smaken naar vanille. Leer de smaken van whisky & bier herkennen en toepassen in gerechten, tijdens de workshop koken met whisky en bier bij kookstudio Etenschap.

Koken met whisky en bier

Wanneer je whisky & bier verwerkt in een saus of marinade komen de aroma’s en karakteristieken van een whisky nog meer naar boven. Denk bij deze workshop aan gerechten als:

Rivierkreeften cocktail met single malt whisky saus;
Warm gerookte zalm met nevel van Islay whisky;
Romige pompoensoep met bier;
Livar gebraad met whisky of bier & appelstroop saus;
In whisky gepocheerde peertjes met citroenroomijs;
Trifle van in bier gewelde zuidvruchteh.

Heb je naast honger ook dorst gekregen? Een begeleidend whisky proeverij maakt het geheel af. Bel ons op
+31 648 339 273 of stuur een bericht naar info@etenschap.nl
Graag tot ziens bij kookstudio Etenschap in Valkenburg.

Een kookworkshop volgen?

Samen koken, creëren en genieten! In de kookstudio van Etenschap in Valkenbug, Zuid Limubrg, komt dit allemaal samen. De kookstudio van Etenschap is ingericht met een professionele keuken en een comfotabele eetkamer. De chef helpt jullie bij de bereiding van de verschillende gerechten.

Etenschap heeft een voorliefde voor rough cuisine, oftewel de “ruige keuken”, deze basale kookstijl combineren we zo veel mogelijk met seizoens & streekproducten.

Etenschap ontvangt groepen van 8 tot 125 pers. va. €35,- pp

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.
+31 6 48 33 92 73
info@etenschap.nl
Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php