KOOKSTUDIO MAASTRICHT

Een gezellige kookstudio in Maastricht

Bent je opzoek naar een gezellige kookstudio in Maastricht en omgeving? Kom dan snel naar Koookstudio Etenschap in o.a. Maastricht. In onze uitgebreide en professionele kookstudie komen al uw culinaire dromen tot werkelijkheid. Je wordt in onze kookstudio begeleidt door een ervaren chef. Tevens biedt Etenschap u de mogelijkheid om uw kookvaardigheden te verbreden met diverse Limburgse specialiteiten. Meer informatie hierover vind je terug op onze website. Ook kan je dagelijks contact met ons opnemen voor advies of inschrijving voor een van onze kookworkshops.

Schrijf je vandaag nog in voor een kookworkshop in onze kookstudio in Maastricht

Wilt je je culinaire vaardigheden verbreden met lekkere gerechten en specialiteiten die onze kookstudio te bieden heeft? Schrijf je dan snel in voor een van onze uitgebreid en vooral gezellige kookworkshops. Bij Etenschap staat je al binnen no-time in onze uitgebreide keuken je eigen gerecht te bereiden, onze ervaren chef zal jullie hierbij ten alle tijden begeleiden. Voordat we beginnen met koken worden de gerechten met de hele groep besproken, wanneer dit gebeurt is zal de groep opgedeeld worden in kleine teams. Elk team draagt zelf de verantwoordelijkheid om hun gerecht op tijd klaar te hebben en bovendien lekker te laten smaken. Wanneer ieder team klaar is met koken wordt plaats genomen in de eetkamer. Hier worden alle gerechten achter elkaar naar binnen gebracht en wordt er lekker van genoten.

Bourgondische kennis verbreden bij onze kookstudio in Maastricht

Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl.

Graag tot ziens bij Etenschap in Maastricht!

Koken met whiskey workshop

Door whiskey te gebruiken bij het maken van gerechten gaat een geheel nieuw pallet aan smaken voor je open. Hou je niet van whiskey? dat wil dan nog niet zeggen dat je de smaak in je gerechten ook niet lekker gaat vinden. Whiskey’s komen in allerlei smaken, de een rokerig de ander leunt meer naar vanille. Leer hoe je de verschillende soorten en smaken whiskey kan toepassen in je gerechten tijdens onze koken met whiskey workshop bij onze kookstudie nabij Maastricht.

Lente kookworkhop

Vier de lente bij kookstudio Etenschap. terwijl de lentezon langzaam doorbreekt is het dé tijd om te gaan koken met asperges, lam en aardbeien. Onze lente kookworkshop is speciaal ontwikkeld om samen met jullie de lente culinair te vieren. Of het nu gaat om een hoofdgerecht, 5 gangen menu of een borrel. Bij kookstudie Etenschap in Valkenburg bent u hiervoor aan het juiste adres.

Borrel Workshop

Wil je heerlijke grechten bereiden én genieten van een lekkere borrel? Schrijf je dan snel in voor onze borrel workshop, dit is borrelen en een kookworkshop in een! Een borrel workshop bij Etenschap is all-inclusive zodat je nooit voor verassingen kot te staan. Tijdens de borrel schenken wij diverse pilseners, onze Frescobaldi huiswijn en diverse frisdranken. In verschillende teams gaan jullie samen de keuken in om jullie borrelgerechten te bereiden. Dit alles onder toeziend oog van onze ervaren chef! Natuurlijk mag je trots aan de groep je eigen gerecht uitserveren. Zin in deze workshop? Schrijf je dan snel in op onze website of neem contact met ons op!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php