KOOKSTUDIO VALKENBURG

Een luxe kookstudio in Valkenburg

Bent je opzoek naar een professionele kookstudio in Valkenburg en omgeving? Zoek dan niet verder maar neem snel contact met Etenschap. Bij Etenschap is het mogelijk je culinaire vaardigheden naar een geheel nieuw niveau brengen in onze luxe kookstudio. Tijdens de gehele workshop zal onze ervaren chef je van de nodige tips en tricks voorzien. Als je in Limburg woont dan wilt je natuurlijk ook van tijd tot tijd eens een echt Limburgs gerecht op tafel zetten. Dankzij onze bourgondische kookworkshop leert je binnen één dag hoe je verschillende lekkere Limburgse gerechten kunt bereiden. Op onze website vind je meer informatie over de verschillende workshops die wij te bieden hebben. Ook kan je ons dagelijks bellen of mailen voor handig advies of inschrijving.

Een gezellige dag vol culinair genot

Wil je graag je kookvaardigheden verbreden? Kom dan snel langs bij Etenschap. Wanneer je arriveert kan je vrijwel direct beginnen met koken in onze professionele keuken. Voorafgaand aan het koken worden echter wel nog even alle gerechten met de gehele groep doorgenomen, wanneer dit gebeurt is wordt de groep verdeelt in verschillende teams. Elk team dient zelf voor zijn gerecht te zorgen, hierbij komt ook kijken dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor het op tijd af hebben van hun gerecht, en natuurlijk of het smaakt! Wanneer de kooktijd voorbij is nemen alle deelnemers plaats in de eetkamer, hierin worden alle gemaakte gerechten een voor een naar binnen gebracht. Je kunt hier in alle rust genieten van de zelf gemaakte gerecht!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Maak kennis met onze bbq workshop

Barbeque is het langzaam garen van (grote) stukken vlees. Gedurende de bbq workshop van Etenschap leer je kennis te maken met “The american way” van barbecueën. Onze chefs zullen jullie begeleiden in het bereiden van onder andere spare-ribs, smokey chicken wings, gerookte zalm en nog vele andere barbeque delicatessen.

Wil je stoere italiaanse gerechten bereiden?

Kies dan voor de Rough Italian kookworkshop van kookstudie Etenschap. Tijdens deze workshop leer je hoe je die echte Italiaanse klasieker bereidt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pizza Bianca van de Monolith egg, gegrilde polpo of zelfgemaakte venkelworstjes. Onze Italiaanse kookworkshop is uniek met typische Italiaanse smaken. Begin je al trek te krijgen? Neem dan snel contact met ons op en schrijf je in voor deze overheerlijke Italiaanse workshop.

Eten & drinken bij Etenschap

De kookstudie van Etenschap is niet alleen voor het volgen van een kookworkshop, natuurlijk kunnen wij al het werk voor u uit handen nemen. Heb je iets te vieren, wil je ongestoord vergaderen? of wil je ongedwongen borrelen? Wij verzorgen voor jou, je collega’s of je vrienden een stevig ontbijt, hartige lunch of een luxe diner. Afsluitend is er altijd de optie om te kiezen voor een lekkere borrel. Hebben jullie al een druk en actief programma op het oog en willen jullie in alle rust genieten van lekkere hapjes en drankjes? Bij Kookstudio Etenschap kunnen jullie ieder moment van de dag terecht voor een passende culinaire omlijsting voor julie programma. Dit is altijd besloten en dus optimaal te combineren met bijvoorbeeld een vergadering. Reserveer bijvoorbeeld:

  • Een stevig ontbijt – 2 uur voor €35,- pp

  • 2 gangen lunch – 3 uur voor €45,- pp

  • 5 gangen lunch – 4 uur voor €75,- pp

  • Borrel & Bites – 2 uur voor €35,- pp

Dit is altijd inclusief koffie, thee gebak/amuse, voldoende tafelwater, WIFI en beamer.

Wil je kennis maken met onze kookstudio in Valkenburg?

Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. 

Graag tot ziens bij onze kookstudio in Valkenburg!

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php