KOOKWORKSHOP IN HEERLEN

Een gezellige kookworkshop in Heerlen

Wil je een gezellige en smaakvolle kookworkshop volgen in Heerlen en omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Kookstudio Etenschap in o.a. Heerlen. Al je culinaire dromen worden werkelijkheid in een van onze uitgebreide kookworkshops. Onze workshops worden geleidt door een ervaren chef, deze begeleid je bij het koken van de diverse gerechten. Bovendien ben je in onze professionele keuken van alle gemakken voorzien. Mocht je opzoek zijn naar meer informatie? Kijk snel snel op onze website, of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze kookworkshops in Heerlen

Je Culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te brengen, of wil je je liever specialiseren in het bereiden van een van de lekkere Limburgse specialiteiten? Schrijf je dan vandaag nog in voor een van onze leerzame kookworkshops. Binnen no-time sta je al lekker te koken in onze uitgebreide keuken, hierbij zal onze ervaren chef je bij de gehele bereiding begeleiden. Voorafgaand zal met de gehele groep de gerechten besproken worden, hieraan volgend zal de groep worden ingedeeld in verschillende teams. Elk team is zelf verantwoordelijk voor het op tijd bereiden van de gerecht(en). Eenmaal klaar zullen alle gerechten aan een volgend, de eetkamer inkomen. Gezamenlijk wordt er genoten van de verschillende gerechten, dit gaat natuurlijk gepaard met een lekker drankje.

Limburg (her)ontdekken door onze bourgondische kookworkshop in Heerlen

Limburg staat bekend om zijn vele streekproducten en gerechten. Etenschap in Valkenburg biedt de mogelijkheid om je culinaire kennis uit te breiden met diverse Limburgse streekgerechten. Onder begeleiding van onze professionele chef leer je binnen één dag al lekker Limburgse specialiteiten bereiden. Neem snel contact met ons op voor een bourgondische kookworkshop in Heerlen

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Klaar om te beginnen met een van onze kookworkshops?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. 

Graag tot ziens bij onze kookworkshop in Heerlen!

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php