KOOKWORKSHOP NABIJ MAASTRICHT

Opzoek naar een kookworkshop nabij Maastricht?

Ben je opzoek naar een gezellige een leerzame kookworkshop in Maastricht en omgeving? Kom dan snel naar Kookstudio Etenschap o.a. Maastricht. Bij Etenschap kan je je helemaal uitleven op het culinaire vlak. In onze professionele keuken kan je, zowel zakelijk als privé, onder leiding van een professionele chef uitgebreid koken. Meer informatie over onze gezellige workshops vind je terug op onze website. Tevens kan je contact met ons opnemen voor advies of inschrijving.

Schrijf je snel in voor een van onze professionele workshops

Ben je klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te brengen? Schrijf je dan snel in voor een uitgebreide workshop van Etenschap. Binnen no-time kook je een eigen maaltijd in onze professionele keuken. Natuurlijk gaat dit gepaard met een smaakvolle starter. Als groep worden de gerechten die bereidt gaan worden gezamenlijk besproken. Na het bespreken van de gerechten wordt de groep in teams verdeelt om zo in teamverband smaakvolle gerechten te bereiden. Ieder team is verantwoordelijk voor haar eigen gerecht(en), hierbij zorgen zij ook dat deze binnen de afgesproken tijd klaar zullen zijn en bovendien lekker zullen smaken! Eenmaal aan tafel volgen de gemaakte gerechten elkaar op, eventueel ook onder het genot van een drankje. Kortom, je ervaart onder leiding van een professionele chef een gezellige culinaire dag vol lekkere hapjes en drankjes!

Bourgondisch koken bij Etenschap

Tijdens onze uitgebreide Limburgse kookworkshop in Maastricht kook je in het bijzijn van een professionele chef allerlei Limburgse gerechten en tevens ook diverse streekgerechten. Limburg is een provincie die vele streekproducten en gerechten kent. Wil je op een bourgondische manier Limburg (her) ontdekken? Neem dan snel contact op met Etenschap in Valkenburg.

Begint je al honger te krijgen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl.

Graag tot ziens bij onze kookworkshop in Maastricht!

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php