KOOKWORKSHOP NABIJ VALKENBURG

Een professionele kookworkshop in Valkenburg

Ben je opzoek naar een leerzame en bovendien gezellige kookworkshop in Valkenburg en omgeving? Neem dan snel contact op met Etenschap in Valkenburg. je kunt je bij Etenschap helemaal uitleven op culinair gebied. Onder leiding van een professioneel chef, en in een professionele keuken, kan je in alle gemak lekker koken. Wil je meer informatie over onze workshops? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Snel inschrijven voor een kookworkshop nabij Valkenburg

Wil je je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau brengen, of wil je messchien kennis maken met diverse streekgerechten die Limburg te bieden heeft? Schrijf je dan nu snel in voor een uitgebreide kookworkshop van Etenschap. je staat al binnen no-time in onze professionele keuken je gerecht te bereiden, natuurlijk gaat dit gepaard met een smakelijke starter. Met de gehele groep worden samen de gerechten besproken, hierna wordt de groep ingedeeld in diverse team, ieder draagt hierbij zorg aan het nakomen van de bereidingstijd en bovendien de smaak! Eenmaal klaar met koken dan zullen de gerechten elkaar opvolgen in onze gezellige eetkamer, dit gaat natuurlijk gepaard met een lekker drankje. Kortom, bij Etenschap ervaar je een leerzame en gezellige workshop om je culinaire vaardigheden te verbreden met kennis van een professionele chef.

Lekker op z’n Limburgs koken bij Etenschap in Valkenburg

Naast diverse kookworkshops die wij te bieden hebben bestaat er ook de mogelijkheid om je kennis uit te breiden met diverse streekgerechten. Onder het bijzijn van onze chef leert in binnen een dag diverse Limburgse specialiteiten en streekgerechten te bereiden. Limburg staat bekend om zijn vele streekgerechten en producten. Wil je op een geheel bourgondische manier opnieuw kennis maken met Limburg? Neem dan snel contact met ons op.

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Krijgt je al trek?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Je kunt ons telefonisch bereiken via: +31 648 339 273, of via de email op: info@etenschap.nl. 

Graag tot ziens bij onze kookworkshop in Valkenburg!

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php