KOOKWORKSHOP

De keuken van Kookstudio Etenschap staat tot jullie beschikking

Samen koken, creëren en genieten! In de kookstudio van Etenschap, gevestigd in Valkenburg aan de Geul, kun je je helemaal uitleven op het culinaire vlak. In de professionele keuken kun je, zowel zakelijk als privé, aan de slag om lekker te koken onder leiding van de chef.

Uitdagende Kookworkshop

Zijn jullie in voor de uitdaging? Binnen nu en afzienbare tijd hebben jullie je eigen stoere maaltijd gekookt in onze professionele keuken. Maar eerst nog een moment van rust terwijl jullie genieten van een smaakvolle starter. Eventueel onder het genot van een glaasje bubbels? We bespreken gezamenlijk de gerechten die jullie zo direct gaan maken en verdelen de groep in teams.

Bij kookstudio Etenschap in Valkenburg a/d Geul is ieder team in de keuken verantwoordelijk voor haar eigen gerecht(en) en zorgt dat deze op tijd klaar en natuurlijk lekker zijn. Terwijl de eerste gang geseveerd wordt kan iedereen met een gerust hart aan tafel: de “mise en place” staat klaar. Eenmaal aan tafel volgen de gerechten elkaar op en is er tijd om te genieten en te ontspannen met een bijpassend drankje.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om voor of na een kookworkshop bij kookstudio Etenschap te vergaderen en / of af te sluiten met een borrel.

Een kookworkshop, hoe werkt dat?

Twijfel je of een kookworkshop geschikt is voor jullie teamuitje of avondje genieten met vrienden en of familie? Bij kookstudio Etenschap kunnen julle al een kookworkshop volgen va. €35,- pp.

Een kookworkshop bij kookstudio Etenschap in Valkenburg, Zuid Limburg, is een compleet verzorgde activiteit die draait om een ontspannen sfeer & lekker eten. Wij zorgen voor de juiste ingrediënten, recepten, begeleiding en schorten. Onze één gangen kookworkshop is als volgt opgebouwd:

0:00 – 0:30 Ontvangst met amuse
0:30 – 1:30 Uitleg en koken van gerechten
1:30 – 2:00 Samen eten met kofiie/thee na

Bij toevoeging van een extra gang duurt de totale kookworkshop ca. 1 uur langer. Voor een extra gang sta je ongeveer 30 minuten langer in de keuken en zit je ook 30 minuten langer aan tafel.

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

Hallo Rick, Bedankt voor de fijne avond, het lekkere eten, de goede ambiance! We hebben er van genoten!

Groeten Peter

We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!

JESSICA K.

BRUID

Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!

SILVIA M.

 

KOOKSTUDIO GAST

50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!

SONJA B.

ORGANISATOR

Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!

SARAH B.

STUDENTE

Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar.

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort.

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord.

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!

HANKE B.

PARTICULIER

Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks.

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

We hebben een hele leuke avond gehad. Alles klopte en het smaakte goed. Jullie service is perfect! Iedereen was vol lof over de workshop en de begeleiding!

RENS

ORGANISATOR

Lieber Rick, es war ein gelungener Abend, der allen Teilnehmern Spaß gemacht hat. Eure Anleitungen waren klasse (vielen Dank an Dich und Dein Team!); demnach hat auch das Essen sehr, sehr gut geschmeckt. Die Location hat allen sehr gut gefallen- nicht nur beim Kochworkshop, sondern auch während des Seminars über Tag. Uns hat es an Nichts gefehlt. Wir werden Dich sicher weiterempfehlen. Vielen Dank für Alles!

LIEBE GRUßE AUS KOLN VOM NETCOLOGNE TEAM

JESSICA E.

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php