LOCATIE

Kookstudio Etenschap in Klimmen, nabij Valkenburg a/d Geul & Heerlen is de meest veelzijdige kookstudio van Zuid Limburg. Wij zijn gevestigd in het pand van voormalige grootslagerij Weerts, naast de kookstududio runnen wij op deze locatie ook BBQ Shop Limburg, onze eigen BBQ speciaalzaak. Het bedrijfspand delen wij daarnaast met Zorgboerderij & Dagbesteding Klimmen, Parketvloerenhuis Limburg & Klimmen uw Slager. Onze 150m² tellende kookstudio is naast kookworkshop voor groepen van 8 tot en met 50 personen ook een evenementenlocatie geschikt voor feesten, borrels, trainingen, diners en vergaderingen.

KOOKSTUDIO

Onze kookstudio is multi inzetbaar. Tijdens kookworkshop gaan we met groepen van 12 tot en met 30 personen tegelijkertijd aan de slag. Door plaatsing van flexibele scheidingswanden kunnen we ook met 10 personen een intieme sfeer creëren. Tijdens onze gezellige borrel kookworkshops kunnen we door te rouleren 50 personen laten koken, borrelen en genieten van heel veel lekkers.

DINEREN

Wil je graag met een groep collega’s, zakenrelaties of juist familie & vrienden besloten dineren inclusief live cooking? Vraag ons naar de mogelijkheden. We stellen graag, samen met jou, een passend menu samen.

VERGADEREN & PRESENTEREN

De kookstudio van Etenschap is ook de ideale uitvalsbasis voor een vergadering of presentatie. Onze vergadertafels bieden ruimte tot ca. 16 personen in carré vorm en in theateropstelling tot 24 personen. Natuurlijk mogen jullie kosteloos gebruik maken van onze beamer, scherm, flip-overs en spreekstoel.

BORREL OF FEEST

Ben je op zoek naar een verfrissende locatie voor een feest, borrel of ander evenement? Etenschap biedt diverse mogelijkheden voor borrels en feesten compleet met live cooking, hapjes en of een compleet (walking)diner. Voor een gezelschap vanaf 30 personen tot en met 125 personen is onze kookstudio de perfecte locatie voor jouw gelegenheid.

TEAMBUILDING

Een kookworkshop is natuurlijk al een vorm van teambuilding op zich. Onze locatie is ook voor andere teambuilding activiteiten i.s.m. professionele trainers uitermate geschikt. Natuurlijk is na een dag workshops en trainingen lekker samen koken en genieten de ideale afsluiter.

CAPACITEIT

Hieronder zie je onze mogelijke opstellingen & bijbehorende capaciteit.

BORREL: max 50 personen

VIERKANT: max 18 personen

DINEREN: max 50 personen

CARRÉ: max 18 personen

SCHOOL: max 26 personen

BOARDROOM: max 18 personen

THEATER: max 50 personen

KOKEN: max 30 personen

Heb je een vraag? Kom maar op!

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Putweg 13 - 6343 PD Klimmen

css.php