ZAKELIJK

Op zoek naar een leuke inspirerende locatie voor voor je zakelijke bijeenkomst of event? Onze kookstudio in Valkenburg a/d Geul is de uitgelezen plek voor een middag teambuilden, vergader, presenteren en natuurlijk genieten van overweldigende happen.

Door de multifunctionele indeling van de keuken en eetkamer van onze kookstudio en de ligging in centrum Valkenburg zijn wij in staat jullie een dagvullend programma op maat aan te bieden. Volg onze speciale teambuilding kookworkshop en combineer deze met een presentatie, borrel of misschien wel een uurtje vertier op de kabel & rodelbaan die op steenworp afstand van onze kookstudio liggen.

Borrel & kookworkshop combineren?

Op zoek naar een leuke informele activiteit voor grotere gezelschappen? Combineer onze kookworkhop met een borrel & maak heerlijk borrelhappen in een ontspannen sfeer.

Tijdens de borrel-workshop zullen jullie in teams, om beurten, in de keuken duiken en allemaal een eigen borrelhap maken voor het hele gezelschap. De gerechten die we samen maken zijn puur en eenvoudig waardoor je per team maximaal 20-30 minuten in de keuken staat.

Prijs voor 2 uur va. €35,- pp bij 19 tot 60 personen

Wij kunnen ook voor jullie koken!

De kookstudio van Etenschap is niet alleen geschikt voor het volgen van een kookworkshop. Natuurlijk kunnen wij het werk uit jullie handen nemen.

Hebben jullie iets te vieren, willen jullie ongestoord vergaderen of ongedwongen borrelen. Wij verzorgen een stevig ontbijt, hartige lunch, luxe diner of onvergetelijke borrel.

Bekijk ons volledige aanbod overzicht

Heb je een vraag?
Kom maar op!

[iphorm id="1" name="contactform"]

ONZE GASTEN AAN HET WOORD:

"We hebben Etenschap in gehuurd voor onze bruiloft en het was van amuse tot desert heerlijk. Alles tot in de puntjes geregeld en geweldige service. Rick, bedankt voor jouw bijdrage aan onze grote dag!"

JESSICA K.

BRUID

"Heerlijk! Een heerlijke avond, heerlijk gezelschap en heerlijk eten! Beter kon niet!"

SILVIA M.

KOOKSTUDIO GAST

"50 jarig bestaansfeest van onze school gevierd met een workshop/proeverij. Wat een succes!! Heerlijk koken en eten in een ongedwongen sfeer. Veel geleerd en genoten van top voedsel. Team Etenschap... Bedankt!!"

SONJA B.

ORGANISATOR

"Leuke en lekkere gerechten gemaakt en geproefd! De mensen die hebben geholpen tijdens het koken waren enthousiast en er was een gezellige en ontspannen sfeer!"

SARAH B.

STUDENTE

"Wij hebben een supergezellige familie-avond gehad met lekker eten en goed gastheerschap. Zeker voor herhaling vatbaar."

KARIN L.

KOOKSTUDIO GAST

"Wij hebben een super avond gehad. De mannen vonden het geweldig. Dat is te danken aan het enthousiasme waarmee jij je op de workshop stort."

HANNEKE L.

ENGIE / COFELY GDF SUEZ

"Ik heb de low&slow BBQ masterclass bij Etenschap gedaan. Rick praat met veel enthousiasme over zijn passie en laat geen enkele vraag onbeantwoord."

MICHAEL G.

BBQ FANAAT

"Wij hebben een heerlijke middag gehad. Voor mijn schoonouders was dit een mooie dag om hun 50 jarig huwelijk te vieren. Zeker een aanrader!"

HANKE B.

PARTICULIER

"Perfecte pulled pork met goede kimchi en cole slaw. Toppertje!"

FONS B.

PREUVE LIMBURG FESTIVAL

"Luke zijn 21e verjaardag was echt leuk!!!! Mede namens de echt goede catering!!"

ANNETTE W.

TANTE VAN LUKE

"Je beloftes heb je zeker waargemaakt. We zullen je zeker aanraden bij een volgende die op zoek is naar iets dergelijks."

MAARTEN VD B.

BRUIDEGOM

Bij kookstudio Etenschap en Etenschap BBQ catering draait alles om lekker koken & genieten.

+31 6 48 33 92 73

info@etenschap.nl

Neerhem 61 – achterzijde 6301 CE Valkenburg a/d Geul

css.php